OSNOVNI PODATKI O SLIKANICI:

Avtorji: Maja Prosenc, Luka Groboljšek, Lara Puc, Erika Prvinšek, Maja Grden, Nina Per, Žan Marolt, Franci Žan Avbelj, Katja Pirnat

20 strani, format: 18,5 cm x 25 cm, tisk: 4/4

Redna cena: 18,05 EUR

Spletna cena - z 20% popusta: 14,44 EUR

Za naročilo slikanice oziroma morebitna dodatna pojasnila smo vam na voljo na tel: 01/756 98 62 ali na e-naslovu: smar-team-narocila@amis.net.

 

POVZETEK VSEBINE:

Žiga ni spoštoval nikogar - ne ljudi in ne živali -, rad je nagajal; pravzaprav je bil ne samo nagajiv, ampak prav zares hudoben. In zaradi tega se je njegovo srce neke noči odločilo, da ga zapusti. Ko se je zjutraj prebudil, se je ob pogledu v ogledalo zgrozil - saj si sploh ni bil več podoben! Po obrazu je imel bradavice, po telesu tudi, še mama ga ni več objela in poljubila kot običajno. Seveda so ga - kot je on prej njih - zdaj drugi pošteno zafrkavali zaradi njegovega izgleda. A da bi bila mera polna, je med poukom zagledal še muco, kateri je prav rad zvijal rep - mala mehkotačka je v eni tački držala list z imeni vseh, ki jih je kdaj prizadel, v drugi pa njegovo srce, ki je še utripalo. Bo Žigi uspelo dobiti nazaj svoje srce?

 

IZSEK IZ SLIKANICE:

Več pa vas čaka v slikanici.