Personalizirane

VOŠČILNICE,

ki niso le znak pozornosti in lepe, temveč tudi UPORABNE!

 

Kar nekaj časa je minilo, kar smo v ponudbo umestili kaj novega, zato je skrajni čas, da spet pustimo kreativnosti in domišljiji prosto pot, vam pa morda olajšamo iskanje zamisli, kaj svojim najdražim pokloniti ob rojstnem dnevu, med prazniki ali preprosto kar tako.

Zato smo pripravili ponudbo unikatnih, osebnih in uporabnih VOŠČILNIC - BLOKCEV. S čudovitimi platnicami. Prikupne velikosti, ravno pravšnje za v torbico. Z voščilom za tistega, ki ga obdarujete s tem izvirnim darilom. In še, kar dandanes ni zanemarljivo, po razumni ceni.

Zakaj vseskozi dodajamo še besedo voščilnica, če gre za tematski blokec? Ker je prva notranja stran VOŠČILO. Vaše voščilo obdarovanki. Ki je ne le izraz pozornosti, temveč dan danes v pisni obliki tudi redko, skorajda pozabljeno dejanje. Seveda je potem na obdarovanki, ali bo voščilo ostalo v blokcu in jo, kadar ga bo odprla, vedno znova spomnilo na vas ali pa ga bo preprosto iztrgala in shranila kot drag spomin. Simpatično, kajne?

No, posebnost tega novega 'izuma' je tudi velikost, ki je ravno pravšnja za v žensko torbico. 12 x 15 centimetrov je velik blokec in trdih platnic, zvezan s špiralo, za piko na i pa je v notranjosti brezlesni papir v naravni barvi, torej smo kakšnemu drevesu podaljšali življenje.

Tako, to je na kratko o novosti v naši ponudbi, zdaj pa je čas, da spoznate še, kaj vse se skriva v notranjostih teh posebnih voščilnic - blokcev. 

Zaenkrat so v ponudbi:

1. VOŠČILNICA - ZBIRKA RECEPTOV,

  

v katero bo obdarovanka lahko zapisovala svoje najljubše ali nove recepte. Dejstvo je, da nas večina rada kuha, mnogokrat tudi kaj po svoje. Ali poenostavimo recept ali ga zaradi umanjkanja katere od sestavin spremenimo ali pa preprosto kaj 'spacamo' po svoje - in se zgodi čudež: jed za prste obliznit'. Prava škoda je, da si takih receptov ne bi zapisali, toda ... Saj veste, lističe izgubljamo. pa še prav grdi znajo biti. Zvezki so ... preveliki, premajhni, grdega izgleda ali štorasti, kot radi rečemo. In, kar se zgodi največkrat, se nam s tem, kam zapisati recept, niti ne da ubadati. Potem pozabimo, kaj smo sploh naredili, čudovita jed pa ... Hja, ostane le spomin. Torej je voščilnica ZBIRKA RECEPTOV kot naročena rešitev, kajne? 

2. VOŠČILNICA - 'TO DO' seznam opravil,

v katero bo lahko obdarovanka za vsak dan posebej vpisovala, kaj mora postoriti, ter tudi označila, kaj ji je že uspelo opraviti.

3. VOŠČILNICA - NAKUPOVALNI SEZNAM,

za katero verjetno ni potrebno izgubljati besed, a naj vseeno zapišemo, da bo s seznamom, kaj je treba nakupiti, odhod v trgovino običajno bistveno lažji. In, česar tudi ne gre zanemariti, cenejši.

4. VOŠČILNICA - PESMARICA,

v katero bo lahko obdarovanka zapisovala svoje pesmi, kajti le-te so običajno stvar trenutnega navdiha, zato je sila priročno, če imamo vedno s seboj ustrezen blokec, kamor lahko pesem tudi takoj zapišemo.

5. VOŠČILNICA - BELEŽKA,

ki je najbolj klasična in najpogostejša oblika blokca, ki najde svoje mesto v ženski torbici.

6. VOŠČILNICA - ZAKLADNICA GESEL

je beležka, kamor lahko obdarovanka vpisuje gesla za svoje naprave in podobno. Seveda ta beležnica ni primerna za v torbico, kajti v primeru izgube bi šlo za nepopravljivo in lahko tudi usodno škodo. Je pa seveda povsem jasno, da je dobro na varnem hraniti zvezčič oziroma v našem primeru blokec, v katerega sproti vpisujemo gesla, kajti danes jih imamo vse več in če sledimo nasvetu, da ne uporabljamo enega gesla za vse, potem si jih je težko zapomniti, s to beležnico pa ne bomo nikoli več v dvomu, kakšno je že geslo za ... No, da bi delovala, moramo biti tudi redoljubni, ampak to je že druga stvar.

7. VOŠČILNICA - AFIRMACIJE in LEPE MISLI

je blokec, v katerega si bo lahko obdarovanka vpisovala spodbudne misli, lepe misli, opažanja ...

 

IZGLED oziroma VSEBINA VOŠČILNIC - BLOKCEV:

PLATNICA: Trda, sijaj plastificirana, 12 x 15 cm.

VOŠČILO: Na prvi notranji strani, zapišete ga na roke, v prostor, ki je temu namenjen, kot je razvidno s fotografije, po želji pa lahko ostane natisnjeno tudi naše voščilo, le ime obdarovanje in svoj podpis dodate.

NOTRANJOST VOŠČILNIC: Vsaka od voščilnic - blokcev ima svojo obliko notranjosti v ČB natisku in v obsegu 50 strani.

 

CENIK VOŠČILNIC - BLOKCEV:

50 STRANI:           7,99 EUR

OB NAROČILU 5 VOŠČILNIC VAM PRIZNAMO 5 % POPUSTA, OB NAROČILU 10 VOŠČILNIC PA 10 % POPUSTA.

 

OSNOVNI TEHNIČNI PODATKI:

1. TRDA PLATNICA - lepenka 1,7 mm, sijaj premaz, tisk 4/0; notranjost šivana

2. PAPIR: EOS natur bež, 90 g, 2.0 voluminozen

 

NAČIN ODDAJE NAROČIL:

Naročila nam lahko posredujete po e-pošti na naslov: smar-team@siol.net ali v pisnii obliki na naslov Smar-team, Bevke 93, 1358 Log pri Brezovici.

 

Ob oddaji naročila nam, prosimo, posredujte tudi naslednje podatke:

Ime in priimek

Naslov naročnika

Izbrani model VOŠČILNICE - BLOKCA in število izvodov.

Izbrani način plačila: po povzetju ali po predračunu.

Zapišite tudi, ali želite, da prvotno voščilo ostane tako, kot je, le brez imena obdarovanke in iobdarovalca, ali boste na prvo notranjo stran, v izbrani prostor, zapisali svoje.

V primeru dodatnih zahtev pri tisku v notranjosti voščilnice, nam, prosimo, pripišite Vaše želje, seveda pa Vam bomo v tem primeru obliko notranjosti pred tiskom posredovali še v potrditev.

 

NAČIN PLAČILA:

Po predračunu - strošli poštnine: 1,9 EUR .

Po povzetju - stroške poštnine plača naročnik - cca 4 evre..

V primeru osebnega prevzema poštnine ni!

Dobavni rok: 5 delovnih dni od prejema gradiva.

Za vsa morebitna dodatna pojasnila smo Vam na voljo na telefonski številki 01/756 98 62 ali na elektronskem naslovu smar-team@siol.net.