NOVO: Šolski zvezki 'NA IZI'

 

Šolskih zvezkov je povsod dovolj in izbirate lahko med vsemi mogočimi motivi, barvami, izvedbami ... Toda zvezkov, kot jih ponuja kolekcija NA IZI (za slovenščino ali matematiko),

NE BOSTE NAŠLI NIKJER DRUGJE.

Zakaj so tako posebni, vas verjetno zanima. Ker so prilagojeni OTROKOVIM POTREBAM, sploh v prvi triadi. Ozadje je v osnovi v BARVI SIVKE, najpogosteje primerni za otroke s skotopičnim sindromom, lahko pa je tudi v drugih barvnih odtenkih - po potrebi. Prostor za pisanje v zvezku za slovenski jezik v višinskem razmaku 1,1 cm je v osnovni, naravni, nebeljeni barvi,  v primeru SKOTOPIČNEGA SINDROMA pa je tudi ta površina v barvi ozadja, torej je cel list enoten.

V spodnjem delu lista je dodan 5 centimeterski rob, ki smo ga poimenovali kar PIŠI - RIŠI, saj je namenjen tistemu ... saj veste, čečkanju, ki se ga še vsi spomnimo, pisanju, risanju - dejavnostim, s katerimi smo premagovali nelagodja, dolgčas, stres ... Gre za IZJEMNO POMEMBEN DEL ZVEZKA, ki ga je potrebno ohraniti izključno za otrokovo 'ustvarjanje', nikakor pa ni zanemarljivo, da nam bo, če bomo količkaj pozorni, kaj hitro razkril tudi njegova počutja v določenih trenutkih in v določenih okoliščinah.

 

Kot POMEMBNO se nam zdi izpostaviti tudi dejstvo, da je papir NARAVEN, brez belil, brezlesen, na otip prijeten, predvsem pa LAHEK, saj je 60 stranski zvezek za približno dvajsetino lažji od običajnega.

In kot zadnje, a zagotovo ne nepomembno naj dodamo, da je na platnici - poleg tega, da že pri nas vpišemo otrokovo ime, priimek ter razred, prostor tudi za fotografijo, kar zvezek naredi edinstven in SAMO OTROKOV.

Za zvezke, namenjene prvi triadi, so na NOTRANJI PLATNICI pisane in tiskane črke - zopet v barvi sivke, za naslednje razrede pa smo na notranji platnici strnili bodisi povzetke slovničnih ali matematičnih pravil, ki so obravnavana v določenem razredu.

Primer notranje naslovnice matematičnega zvezka za 4. razred:

Primer notranje naslovnice zvezka za slovenski jezik za prvo triado:

Zvezki so na voljo z MEHKO ali s TRDO platnico, vendar priporočamo prve, saj je vsak dodaten gram pri tolikšnem številu knjig in zvezkov nepotreben balast.

CENIK posebnih zvezkov SLOVA ali MATA NA IZI:

A4, 60 STRANI (matematični ali zvezek za slovenščino - Z BARVNIM OZADJEM)

A4, MEHKA PLATNICA: 3,50 EUR

A4, TRDA PLATNICA: 4,50 EUR

A5, 60 STRANI (matematični ali zvezek za slovenščino - Z BARVNIM OZADJEM)

A5, MEHKA PLATNICA: 2,50 EUR

A5, TRDA PLATNICA: 3,50 EUR

CENIK klasičnih zvezkov SLOVA ali MATA NA IZI - platnica SLOVA ali MATA na izi (kara, črte ali brezčrtni):

A5, MEHKA PLATNICA: 1,99 EUR

A4, MEHKA PLATNICA: 2,99 EUR

A5, TRDA PLATNICA: 2,49 EUR

A4, TRDA PLATNICA: 3,49 EUR

 

NAČIN ODDAJE NAROČIL:

Naročila nam lahko posredujete po e-pošti na naslov: smar-team-narocila@amis.net ali v pisemski obliki na naslov Smar-team, Bevke 93, 1358 Log pri Brezovici.

Fotografije nam posredujte v JPG ali PDF formatu, v ločljivosti 300 dpi. Prosimo, da vsako označite s številko izbranega predloga, na primer: D1.

Besedilo: Ime otroka, razred in naziv predmeta.

Barva ozadja notranjosti: Barvo ozadja lahko izbirate poljubno znotraj CMYK barvne skale. Osnovna barva ozadja je SIVKA, za druge barve pa, prosimo, pošljite želeno šifro.

Format: A4 ali A5

Vezava: TRDA ali MEHKA platnica

 

Ob oddaji naročila nam, prosimo, posredujte tudi naslednje podatke:

Ime in priimek

Naslov naročnika

V primeru dodatnih zahtev pri tisku v notranjosti zvezka, nam, prosimo, pripišite Vaše želje, seveda pa Vam bomo v tem primeru obliko notranjosti pred tiskom posredovali še v potrditev.

NAČIN PLAČILA:

Po predračunu - brez stroškov poštnine.

Po povzetju - stroške poštnine plača naročnik - cca 3 - 4 evre..

Dobavni rok: 3 delovni dnevi od prejema gradiva.

Za vsa morebitna dodatna pojasnila smo Vam na voljo na telefonski številki 01/756 98 62 ali na elektronskem naslovu smar-team@amis.net.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki: 01/756 98 62 ali e-naslovu smar-team@amis.net. Za naročila nam pišite na e-naslov: slovana.izi@gmail.com ali na smar-team@amis.net, lahko pa se tudi slišimo na telefonski številki 01/756 98 62.